Om oss

IMS Regnskap er et autorisert regnskapsfirma som holder til i Førde. Selskapet startet opp i 2005 og har i dag fire ansatte med høy kompetanse innenfor regnskapsfaget. Vi tilbyr alt innen regnskapstjenester, og kan også gi økonomisk rådgivning til våre kunder.


Komplett leverandør av regnskapstjenester

Vi er en komplett leverandør av regnskapstjenester, og kan forvalte hele eller deler av ditt foretaks økonomifunksjon. Vi har erfaring med regnskapsføring for kunder i en rekke bransjer. Dette gir oss bedre forståelse for din virksomhet, slik at vi kan gi gode og relevante anbefalinger.

Vårt mål er å tilby regnskapstjenester som har verdi for deg som kunde, og at du til enhver tid stoler på at regnskapet ditt er i de beste hender.


Du kan lese mer om våre regnskapstjenester her.


Personlig regnskapsfører

Ettersom vi er et lite og lokalt regnskapsfirma, er det mulig for oss å ha nær kjennskap til våre kunder. Som kunde hos oss får du en personlig regnskapsfører som vil sette seg inn i de forhold som er relevante for akkurat din virksomhet. Dermed vil du kunne få spesialtilpasset oppfølging basert på dine mål og forutsetninger.


Kontakt oss gjerne dersom ditt foretak behov for regnskapstjenester eller økonomisk rådgivning.

Våre ansatte

Irene M. Sønnervik
Daglig leder/ registrert revisor/ autorisert regnskapsfører

Tlf: 478 88 940

Anne Line Opseth i IMS RegnskapAnne Line Opseth
Autorisert regnskapsfører


Tlf: 993 95 315
Gunn Helen Ørnehaug i IMS RegnskapGunn Helen Ørnehaug
RegnskapskonsulentTlf: 909 93 381
Vanessa Sæle i IMS RegnskapVanessa Sæle
RegnskapskonsulentTlf: 922 21 712