Lønn

Utbetaling av lønn til de ansatte er en viktig oppgave som normalt utføres av bedriftens regnskapsansvarlige. IMS Regnskap tilbyr lønnskjøring på vegne av våre kunder, enten som en enkeltstående tjeneste eller som del av en sammensatt pakkeløsning av regnskapstjenester.

Uansett om du ønsker bestemte tjenester eller å sette bort hele regnskapsfunksjonen til IMS Regnskap, har vi fleksible løsninger som kan tilpasses dine behov.

Kontakt oss for mer informasjon om lønnskjøring med IMS Regnskap AS.

Lønnskjøring i Duett MinSide


Med vårt skybaserte regnskapssystem, Duett MinSide, vil du kunne utføre timeregistrering og lønnskjøring direkte i vårt program. Vårt system lar deg utføre lønnskjøring, -rapportering og utbetaling på en enkel og oversiktlig måte, og ikke minst til riktig tid. Våre tjenester for lønnskjøring kan skaleres og tilpasses dine behov. Med våre kunnskapsrike og serviceinnstilte medarbeidere, utarbeider vi en tidsbesparende og kostnadseffektiv løsning i samarbeid med våre kunder.

Som kunde av oss i IMS Regnskap vil du i tillegg kunne få bistand og rådgivning i forbindelse med lønns- og trekkoppgaver, fraværshåndtering, ferieavvikling, obligatorisk tjenestepensjon, forsikringsordninger, rapportering til ligningsmyndighetene og andre personalrelaterte saker.

Les mer om Duett MinSide her.

Vi har løsningene for deg


Trenger du hjelp med lønnskjøring? IMS Regnskap er et autorisert regnskapsførerselskap lokalisert i Førde. Vi har kompetanse og veletablerte rutiner for pålitelig lønnskjøring for våre kunder, uansett selskapsform og hvor i landet du holder til.

Kontakt oss for mer informasjon om våre tjenester.