Regnskap

Å sette bort hele eller deler av regnskapet til en ekstern regnskapsfører, sparer tid og ressurser for din bedrift eller foretak. Ved å la en autorisert regnskapsfører ta hånd om din økonomifunksjon vet du at regnskapet utarbeides i henhold til gjeldende lovverk og at nødvendige papirer sendes inn til riktig tid.

Våre dyktige regnskapsførere har bred faglig kompetanse og erfaring med regnskapsføring for bedrifter i mange ulike bransjer. Vi leverer regnskapstjenester av høy kvalitet, og bidrar til økt lønnsomhet og vekst for deg som kunde.

Våre regnskapstjenester


Blant våre tjenester inngår alle oppgaver som normalt går inn under regnskapsføringen. Dermed kan du velge å sette bort hele regnskapsfunksjonen til oss, eller vi kan ta hånd om enkelte økonomioppgaver. Vi kan blant annet håndtere følgende oppgaver:

Vi holder oss oppdatert på den digitale utviklingen, og benytter det skybaserte økonomisystemet Duett Økonomi til all regnskapsføring. Dette systemet er svært oversiktlig og brukervennlig, både for oss og for dere. Gjennom webløsningen Duett MinSide er det også lett for deg som kunde å utføre enkelte regnskapsoppgaver på egenhånd, dersom du ønsker det.

Vi bistår også med regnskap som føres i Tripletex eller Visma eAccounting.

Sett bort regnskapsfunksjonen til oss


Mange tror bytte av regnskapsfører er en omfattende prosess, men slik er det heldigvis ikke. Dersom du ønsker at vi skal overta regnskapsføringen for ditt selskap, leverer du en skriftlig bekreftelse på dette. Deretter tar vi hånd om alt det administrative, og vil begynne å sette oss inn i alle forhold som er relevante for din virksomhet.

Med oss som regnskapsfører får du en dyktig og pålitelig samarbeidspartner med genuin interesse for at du skal realisere de målene du har satt deg. Vi tilbyr tett og personlig oppfølging, og jobber kontinuerlig for å skape gode tillitsforhold mellom oss og deg som kunde.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om våre regnskapstjenester.