Selskapsetablering

Etablering av selskap kan for mange oppleves som tidkrevende og vanskelig, og i verste fall innebære uheldige forsinkelser i oppstartsfasen. Prosessen for å stifte et selskap i Norge forutsetter kjennskap til gjeldende lovverk, hvilke krav som stilles og hvilke dokumenter som skal fylles ut og sendes inn.

Vi opplever at flere nye gründere begir seg ut på denne oppgaven på egen hånd, men underveis innser behov for profesjonell bistand for å unngå feil og forsinkelser.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Vi hjelper deg komme i gang med ditt selskap


Dersom du sitter med planer om å starte en ny bedrift eller et foretak, kan det være fordelaktig å få hjelp fra et regnskapsbyrå med kompetanse og gode, kostnadseffektive rutiner på området. Vi har erfaring med selskapsetablering og håndterer alt av papirarbeid og registrering i ulike statlige institusjoner.

Vi i IMS Regnskap kan også bistå med økonomisk rådgivning for hvordan du på best mulig måte kommer i gang med din nyetablerte virksomhet, og tilbyr kostnadsbesparende løsninger for regnskapsføring for små og mellomstore bedrifter i hele Norge.

Hvorfor velge IMS Regnskap


Uansett om du planlegger etablering av aksjeselskap, ansvarlig selskap eller enkeltpersonforetak, kan våre kunnskapsrike og serviceinnstilte medarbeidere hjelpe deg i gang. Med vår bistand kan du være trygg på at stiftelsen utføres på riktig måte og i henhold til gjeldende regelverk, slik at du kan frigjøre tid til å fokusere på selskapets kjernevirksomhet i den allerede krevende etableringsfasen.

Vi hjelper deg med å legge til rette for en knirkefri og lønnsom fremtid for din virksomhet.

Ta kontakt med oss for spørsmål vedrørende selskapsetablering.