Rådgivning

Alle bedrifter vil på et tidspunkt stå overfor situasjoner som føles uoversiktlige eller skaper usikkerhet. Da kan det føles trygt å ha en kompetent økonomisk rådgiver i ryggen, som kan gi støtte og veiledning.

Vi tilbyr rådgivning til små og mellomstore bedrifter innenfor alle bransjer. Med solid regnskapskompetanse og fokus på moderne og effektive arbeidsmetoder, bidrar vi til å skape trygghet, stabilitet og vekst for våre kunder.

Når kan vi bistå?

Vi har bred erfaring med det meste innen regnskap, og har også medarbeidere med bakgrunn fra revisjon. Dette gjør oss blant annet i stand til å bistå ved spørsmål knyttet til

Nærhet og god lokalkunnskap

Vi er et lite regnskapsbyrå og dette lar oss ha et nært og personlig forhold til våre kunder. Hos oss får dere en personlig rådgiver som vil ha god kjennskap til deres bedrift og bransje. Dermed vil rådene dere får være basert på deres drift og forutsetninger.

Mange av våre kunder benytter seg av våre rådgivningstjenester i forbindelse med at de allerede er regnskapskunde hos oss. Vi tar imidlertid også på oss rene rådgivningsoppdrag, og kan bistå alle som ønsker råd fra en erfaren, kompetent og pålitelig regnskapsfører.

Kontakt oss gjerne dersom du ønsker mer informasjon om våre rådgivnings- eller regnskapstjenester.